Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek kurtarmak

Rüyada kelebek kurtarmak

Rüyada kelebek kurtarmak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, isteklerine kulak vereceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine delalettir.

Rüyada kelebek kurtarmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce dinlemelisiniz.

Rüyada kelebek kurtarmak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kozada kelebek görmek sıkıntılarını atlatacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine işarettir.

Rüyada kelebek koza görmek eve kapanacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine delalet eder.

Rüyada kelebek makarna görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine alamet eder.

Rüyada birinin kelebek olduğunu görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkli kelebek görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına yorulur.

Rüyada kelebekli küpe görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebekle konuşmak zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, bunun farkına varacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments