Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın görüp toplamak

Rüyada altın görüp toplamak

Rüyada altın görüp toplamak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın görüp toplamak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu korumalısınız.

Rüyada altın görüp toplamak ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, umduklarını bulamayacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına tabir olunur.

Rüyada altın görüp almamak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, darlık içine düşeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada altın görüp almak bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, sıkıntıdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada altın görüp kaybetmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada altın görüp saymak kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik görüp takmak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su içinde altın toplamak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada çeyrek altın toplamak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, düşmanına galip geleceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments