Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde altın toplamak

Rüyada su içinde altın toplamak

Rüyada su içinde altın toplamak ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, emeklerinin heba olacağına işaret eder.

Rüyada su içinde altın toplamak gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin arkasında durulması veya ciddiye alınması gerekebilir.

Rüyada su içinde altın toplamak ailenin büyüyeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinden altın toplamak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde altın toplamak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine işarettir.

Rüyada denizin içinden altın toplamak hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalettir.

Rüyada çamurun içinden altın toplamak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına işarettir.

Rüyada su içinde para toplamak yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinden balık toplamak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada suyun içinde bozuk para toplamak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments