Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın görüp kaybetmek

Rüyada altın görüp kaybetmek

Rüyada altın görüp kaybetmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, zor günlerin yaşanacağına, lüksünün artacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, kişinin muradına ereceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalettir.

Rüyada altın görüp kaybetmek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntı yaratabilecek girişimlerden, işlerden veya aşırı harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada altın görüp kaybetmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik görüp takmak borçların sonlandırılacağına, bereket ve huzur geleceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın görüp almamak büyük atılımlar yapılacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada altın görüp saymak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada altın görüp almak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada altın görüp toplamak başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, mal ve para biriktireceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına yorulur.

Rüyada altın bileklik kaybetmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük altın kaybetmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments