Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz bir havuzda yüzmek

Rüyada temiz bir havuzda yüzmek

Rüyada temiz bir havuzda yüzmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, dönülmez yollara gireceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz bir havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların halledilmesine yardımı dokunacaksa yedek planlar veya son dakika değişiklikleri yapmaya hazırlanmalısınız.

Rüyada temiz bir havuzda yüzmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada temiz havuzda yüzmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz havuz suyu görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine inanılır.

Rüyada temiz havuz görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada temiz havuza girmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada havuzda temiz su görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada temiz havuza atlamak tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıcak havuzda yüzmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments