Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yük gemisi görmek

Rüyada büyük yük gemisi görmek

Rüyada büyük yük gemisi görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, rakiplerini yeneceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, haram mala işaret eder.

Rüyada büyük yük gemisi gördüyseniz:

  • Bazı konuları tahmin ederek hareket etmekten kaçının.

Rüyada büyük yük gemisi görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada yük gemileri görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yük gemisi görmek eşler arasına kara kedi gireceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya rivayet etmektedir.

Rüyada yük gemisine binmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüklü gemi görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, şen kahkahalar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde büyük gemiler görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada denizde büyük gemi görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir gemide olduğunu görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments