Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yumurta satın almak

Rüyada büyük yumurta satın almak

Rüyada büyük yumurta satın almak kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yumurta satın almak gördüyseniz:

  • Bir kez konuya dahil olursanız, dışına çıkmak için haddinden fazla enerji tüketilmesi gerekebilir.

Rüyada büyük yumurta satın almak hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta satın almak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine işaret eder.

Rüyada yumurta satın aldığını görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine delalet eder.

Rüyada büyük ev satın almak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir ev satın almak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük balık satın almak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz büyük yumurta görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments