Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ev satın almak

Rüyada beyaz ev satın almak

Rüyada beyaz ev satın almak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine inanılır.

Rüyada beyaz ev satın almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi yarı yolda bırakmış olsa da, siz aynı yoldan gitmeyebilirsiniz.

Rüyada beyaz ev satın almak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, güzellik ve hayır geleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz otomobil satın almak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çanta satın almak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz üzüm satın almak yeni işlerin geleceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz telefon satın almak sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz havlu satın almak cebinden parasının eksilmeyeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına inanılır.

Rüyada beyaz tişört satın almak rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, helal lokmalar yiyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz halı satın almak şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments