Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına büyük ayakkabı görmek

Rüyada ayağına büyük ayakkabı görmek

Rüyada ayağına büyük ayakkabı görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, ev içinde mutluluğun artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağına büyük ayakkabı gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınıza yardım edebilir veya inandığınız amaçlar için aktivitelere katılımda bulunabilirsiniz.

Rüyada ayağına büyük ayakkabı görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağa büyük ayakkabı giymek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, ana baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağına ayakkabı giymek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, attığı adımların boşa gideceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyı ayağından çıkarmak mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağında yırtık ayakkabı görmek işlerini yoluna sokacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ayağında kırmızı ayakkabı görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, işlerindeki karın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağından ayakkabıyı çıkarmak işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, umduğunu bulamayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki ayağa farklı ayakkabı giymek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments