Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beyaz gül görmek

Rüyada büyük beyaz gül görmek

Rüyada büyük beyaz gül görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kendi şansını kendi yaratacağına işaret eder.

Rüyada büyük beyaz gül gördüyseniz:

  • Gelirinizi müsrifçe harcamayın.

Rüyada büyük beyaz gül görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kırmızı gül görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük gül görmek bereket ve huzur geleceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine işaret eder.

Rüyada büyük gül görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada başında beyaz gül görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada beyaz gül hediye almak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gül demeti görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz gül vermek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments