Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük gül görmek

Rüyada büyük gül görmek

Rüyada büyük gül görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, ölümcül hastalıklara işaret, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine yorulur.

Rüyada büyük gül gördüyseniz:

  • Gökyüzü en gergin zamanlarını yaşıyor.

Rüyada büyük gül görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kırmızı gül görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, hayatının başarılarla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük beyaz gül görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çok büyük gül görmek insanlardan uzaklaşacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine alamet eder.

Rüyada canlı gül görmek işinden evine gidip geleceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkekten gül almak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, işine dört elle sarılacağına işarettir.

Rüyada azraili gülerken görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül tutmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments