Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gül vermek

Rüyada beyaz gül vermek

Rüyada beyaz gül vermek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gül vermek gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar da yaşanabilir.

Rüyada bir demet beyaz gül görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada beyaz gül yaprağı görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına inanılır.

Rüyada beyaz gül yaprakları görmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine beyaz gül vermek mutluluk bulacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz gül koklamak kısmetlerin günden güne artacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gül koparmak hanesinin bollukla dolacağına, kazancının artacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada birinden beyaz gül almak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalettir.

Rüyada yapay beyaz gül görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments