Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük gül görmek

Rüyada çok büyük gül görmek

Rüyada çok büyük gül görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, eşit davranılacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına işarettir.

Rüyada çok büyük gül gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada büyük kırmızı gül görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kısmetlerinden olacağına alamet eder.

Rüyada büyük beyaz gül görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine delalet eder.

Rüyada büyük gül görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük gül görmek mal mülk edineceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işarettir.

Rüyada bir sepet dolusu gül görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz kırmızı gül görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına inanılır.

Rüyada bir demet gül almak iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, övgü dolu sözler duyacağına delalet eder.

Rüyada gülü görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, kasasının ağırlaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments