Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında beyaz gül görmek

Rüyada başında beyaz gül görmek

Rüyada başında beyaz gül görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada başında beyaz gül gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, sözleşme ya da bağlanması gereken hangi durum varsa hayat bulması için elinizden gelen herşeyi yapmalı, sağlık konularında yapılması gereken şeyleri ihmal etmemeli, yardım gerekiyorsa istemelisiniz.

Rüyada başında beyaz gül görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine yorulur.

Rüyada başında gül görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet eder.

Rüyada başına gül takmak zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına alamet eder.

Rüyada başına gül dökmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kuru beyaz gül görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğine beyaz gül vermek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine beyaz gül vermek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına delalet eder.

Rüyada sarı beyaz gül görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments