Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gül demeti görmek

Rüyada beyaz gül demeti görmek

Rüyada beyaz gül demeti görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, heveslerinin biteceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulur.

Rüyada beyaz gül demeti gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da amaçları sizden farklı olabilir.

Rüyada beyaz gül demeti görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada bir demet beyaz gül görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalet etmektedir.

Rüyada demet beyaz gül görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada kırmızı gül demeti almak böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına inanılır.

Rüyada bir demet pembe gül görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına rivayet eder.

Rüyada bir demet kırmızı gül görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bi demet gül almak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına inanılır.

Rüyada bir demet gül görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments