Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beyaz at görmek

Rüyada büyük beyaz at görmek

Rüyada büyük beyaz at görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, keyfin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük beyaz at gördüyseniz:

  • Yani herşeyin acısını çıkartmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada beyaz büyük at görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada büyük beyaz at görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük at görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah büyük at görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, hüsrana uğratacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir at görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük siyah at görmek yeni bir semte taşınılacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine inanılır.

Rüyada kahverengi büyük at görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük bir at görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments