Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz büyük at görmek

Rüyada beyaz büyük at görmek

Rüyada beyaz büyük at görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, başarıların artacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz büyük at gördüyseniz:

  • Beli anlaşmalarınızın, evraklarınızın veya askıda kalmış konuların üzerinden dikkatle geçmeden ani girişimlerde bulunmamalı, ani değişikliklerden kaçınmalısınız.

Rüyada beyaz büyük at görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük beyaz at görmek sorunlarının yakında biteceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada siyah büyük at görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük kahverengi at görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına yorulur.

Rüyada büyük siyah at görmek kısmetsizlik yaşayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük bir at görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına işaret eder.

Rüyada büyük kırmızı at görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına delalettir.

Rüyada çok büyük at görmek malına gelecek zarara, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments