Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah büyük at görmek

Rüyada siyah büyük at görmek

Rüyada siyah büyük at görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, borcunun da hafifleyeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada siyah büyük at gördüyseniz:

  • İlerlemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Rüyada büyük siyah at görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah büyük at görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına delalet eder.

Rüyada büyük kırmızı at görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işarettir.

Rüyada kahverengi büyük at görmek yenileceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada çok büyük bir at görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz büyük at görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada büyük at görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada büyük bir at görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments