Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük bir at görmek

Rüyada çok büyük bir at görmek

Rüyada çok büyük bir at görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, kalbinin küt küt edeceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada çok büyük bir at gördüyseniz:

  • Geyik muhabbeti eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kahverengi büyük at görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, başarının garantileneceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada büyük beyaz at görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük at görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada çok büyük bir at görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük at görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına tabir olunur.

Rüyada siyah büyük at görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, işlerin düzgün gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kırmızı at görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada büyük siyah at görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments