Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir at görmek

Rüyada büyük bir at görmek

Rüyada büyük bir at görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, dileklerinin yerine geleceğine, geriye doğru gideceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir at gördüyseniz:

  • Salt duygularla hareket etmekten kaçının.

Rüyada çok büyük at görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada çok büyük bir at görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, malın bereketinin artmasına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir at görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet eder.

Rüyada büyük siyah at görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük kırmızı at görmek para kazanmaya başlayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz at görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, maddi konuda zayıflayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kahverengi büyük at görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine yorulur.

Rüyada büyük at görmek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, rahatının bozulacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments