Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beden elbise giymek

Rüyada büyük beden elbise giymek

Rüyada büyük beden elbise giymek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine yorulur.

Rüyada büyük beden elbise giymek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenebilmeniz zordur.

Rüyada büyük beden elbise giymek çözümlere kavuşacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet eder.

Rüyada büyük beden pantolon giymek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, yüksek mevkilere getirileceğine inanılır.

Rüyada büyük beden sütyen görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulur.

Rüyada büyük beden pantolon görmek kazançlı bir işe girileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ruhun bedenden ayrılması görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada başka bedene girmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine yorulur.

Rüyada yarım beden görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada beden temizliği yapmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments