Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bedenden çıkmak

Rüyada bedenden çıkmak

Rüyada bedenden çıkmak kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, zafer elde edileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada bedenden çıkmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar sorunları çözümlemek için girişimlerde bulunacak olsanız bile şansınız sizden yana olmayacak.

Rüyada bedenden çıkmak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, çeşitleneceğine, malında azalmaya inanılır.

Rüyada bedensel özürlü görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, ulvi kimse haline geleceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet eder.

Rüyada bedenden ayrı kafa görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada canın bedenden çıktığını görmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beden hocasını görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, karamsar olacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına yorulur.

Rüyada beden ölçüsü almak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işarettir.

Rüyada ruhun bedenden ayrılması görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine alamet eder.

Rüyada yarım beden görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments