Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük başlı yılan görmek

Rüyada büyük başlı yılan görmek

Rüyada büyük başlı yılan görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yönetici makamına oturacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük başlı yılan gördüyseniz:

  • Belli bir konu açıklığa kavuşuyor.

Rüyada büyük başlı yılan görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada büyük başlı köpek görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kötü günlerinin biteceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada büyük başlı bebek görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada yedi başlı yılan görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işaret eder.

Rüyada iki başlı yeşil yılan görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, toplum içindeki değerinin artacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada çok başlı siyah yılan görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek başlı yılan görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, yarar getireceğine, edilen duaların tutacağına işaret eder.

Rüyada iki başlı siyah yılan görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments