Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yedi başlı yılan görmek

Rüyada yedi başlı yılan görmek

Rüyada yedi başlı yılan görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yedi başlı yılan gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada yedi başlı yılan görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada yedi başlı ejderha görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çift başlı siyah yılan görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sırtının yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beş başlı yılan görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, günden güne kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada kadın başlı yılan görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına inanılır.

Rüyada büyük başlı yılan görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada siyah başlı yılan görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, büyük emekler vereceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı başlı yılan görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments