Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık satın almak

Rüyada balık satın almak

Rüyada balık satın almak zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada balık satın almak gördüyseniz:

  • Sonradan üzülmektense güvenliği ön planda tutmakta fayda var.

Rüyada satılan balık görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, saygınlığının da artacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Rüyada kızarmış balık satın almak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına işaret eder.

Rüyada balık satın almak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tezgahtan balık satın almak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, talihin yüze güleceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada süs balığı satın almak kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, sevgi dolu haberler alınacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük balık satın almak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamsi balık satın almak imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pazardan balık satın almak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments