Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satılan balık görmek

Rüyada satılan balık görmek

Rüyada satılan balık görmek yerinde saymayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, güç ve kudret kazanacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada satılan balık gördüyseniz:

  • Ya da iş hayatınızda bazı zorluk veya engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada satılan balık görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine yorulur.

Rüyada pazardan balık satın almak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, hedeflerini tutturacağına inanılır.

Rüyada balık satın almak her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, sevilip sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamsi balık satın almak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada büyük balık satın almak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine alamet eder.

Rüyada kızarmış balık satın almak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kendisiyle de gururlanacağına delalet eder.

Rüyada canlı balık satın almak rahatsızlıkların son bulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada süs balığı satın almak uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments