Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık satıldığını görmek

Rüyada balık satıldığını görmek

Rüyada balık satıldığını görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada balık satıldığını gördüyseniz:

  • Bir ihtimal, ortaklıklar,evlilikler veya iş birlikleri açısından da bir deneme-yanılma süreci geçirebilirsiniz.

Rüyada canlı balık satın almak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş balık satın almak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına tabir olunur.

Rüyada tezgahtan balık satın almak hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamsi balık satın almak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalettir.

Rüyada süs balığı satın almak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada balık satın almak kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada büyük balık satın almak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık satıldığını görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments