Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük avlu görmek

Rüyada büyük avlu görmek

Rüyada büyük avlu görmek ne yapacağını şaşıracağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, rahat yüzü göreceğine, işlerin kapanacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Rüyada büyük avlu gördüyseniz:

  • Hangi seçimi yapacağınız size kaldı, kolay gelsin.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir avlu görmek mesleğindeki başarısının artacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine işaret eder.

Rüyada büyük avlu görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, gelirinin garanti olacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine tabir olunur.

Rüyada kabenin avlusunu görmek ağır günler geçireceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine yorulur.

Rüyada cami avlusunda su görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına tabir olunur.

Rüyada ev avlusu görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine alamet eder.

Rüyada caminin avlusunu görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada geniş avlulu ev görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments