Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin avlusunu görmek

Rüyada kabenin avlusunu görmek

Rüyada kabenin avlusunu görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabenin avlusunu gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen yakınlarınızı ikna için daha yaratıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada kabenin avlusunu görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, makamını kaybedeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami avlusunda cenaze görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada avluyu yıkamak üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada cami avlusunda uyumak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına tabir olunur.

Rüyada cami avlusu görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada cami avlu görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avluda oturmak ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada caminin avlusunda görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments