Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı avize görmek

Rüyada kırmızı avize görmek

Rüyada kırmızı avize görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, zorlukların bir anda biteceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı avize gördüyseniz:

  • Belli bir konunun şartları konusunda anlaşmazlık yaşanabilir.

Rüyada kırmızı avize görmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada çok avize görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada avizelerin sallandığını görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, eline büyük paralar geçeceğine alamet eder.

Rüyada kırık avize görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avizenin düştüğünü görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına rivayet eder.

Rüyada avize kırıldığını görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, tartışmalı bir işe girileceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına tabir olunur.

Rüyada avize hediye almak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına delalettir.

Rüyada renkli avize görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments