Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük armut yemek

Rüyada büyük armut yemek

Rüyada büyük armut yemek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, adının fesada karışacağına rivayet eder.

Rüyada büyük armut yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden farkınız sizin istediğinizi almış olmanız olacak.

Rüyada büyük armut yemek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük armut görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına delalet eder.

Rüyada çok büyük armut görmek üzüntülerinin biteceğine, bir bebek sahibi olunacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine alamet eder.

Rüyada incir ve armut yemek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına işarettir.

Rüyada armut yemek cesaret ve inançla hareket edeceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken armut yemek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalında armut yemek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, zenginliğini kaybedeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada dağ armudu yemek işlerin rast gideceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, sosyal konumunun değişeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments