Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut yemek

Rüyada armut yemek

Rüyada armut yemek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut yemek gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapabilir, gereksiz heveslere kapılabilirsiniz.

Rüyada sulu armut yemek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan armut koparıp yemek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, merdiven atlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgun armut yemek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işaret eder.

Rüyada armut toplamak ve yemek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, bazı konularda konuşulacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada bahçede armut yemek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kendi işinin patronu olunacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken armut yemek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil armut yemek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada elma ve armut yemek hem de iş hayatına yansıyacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments