Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken armut yemek

Rüyada oruçlu iken armut yemek

Rüyada oruçlu iken armut yemek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken armut yemek gördüyseniz:

  • Kırıcı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada oruçlu iken armut yemek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, işlerin düzgün gideceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu iken yemek yediğini görmek yüzlerin asılacağına, işsizseniz işe gireceğinize, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken elma yemek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, istediklerini elde edeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, saygı göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken ekmek yemek şansın ve istikbalin açık olduğuna, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada oruç iken üzüm yemek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken dut yemek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken bilmeden birşey yemek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments