Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni altın bilezik takmak

Rüyada yeni altın bilezik takmak

Rüyada yeni altın bilezik takmak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, geçim derdine düşeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.Uzun süredir ilgilenemediğiniz yarım kalan işlerinizi sonuçlandırmak için iyi bir fırsat bulabilirsiniz.

Rüyada yeni altın bilezik takmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada koluna altın bilezik takmak yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna tabir olunur.

Rüyada hediye altın bilezik takmak iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına delalettir.

Rüyada çok altın bilezik takmak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına işaret eder.

Rüyada altın yüzük bilezik takmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik yüzük takmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına yorulur.

Rüyada kola altın bilezik takmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments