Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini tutamamak

Rüyada büyük abdestini tutamamak

Rüyada büyük abdestini tutamamak yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, karamsarlığa düşeceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, mutlu ilişkiler kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdestini tutamamak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar neticelenebilir.

Rüyada büyük abdestini tutamamak üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tutam saç kesmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine işarettir.

Rüyada elimde bir tutam saç görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına işarettir.

Rüyada tutam tutam saç dökülmesi görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada elinde bir tutam saç görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, başarının düşeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada saçın tutam tutam döküldüğünü görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, belki ölümler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde balık tutamamak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments