Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdesti altına yapmak

Rüyada büyük abdesti altına yapmak

Rüyada büyük abdesti altına yapmak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, büyük maddi kayıp verileceğine işarettir.

Rüyada büyük abdesti altına yapmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmanız durumunda, sağlık, para veya belli organizasyonları içeren konularda ön plana çıkabilir, istediğinizi alabilirsiniz.

Rüyada altına büyük abdest yapmak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdest altına yapmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, çok büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdesti altına yapmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına inanılır.

Rüyada büyük abdestini altına yapmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, muradınıza ereceğinize işaret eder.

Rüyada kovaya büyük abdest yapmak artık hayatının bir düzene gireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatağa büyük abdestini yapmak sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından büyük abdest yapmak gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak saygınlık kazanacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments