Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovaya büyük abdest yapmak

Rüyada kovaya büyük abdest yapmak

Rüyada kovaya büyük abdest yapmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kendisiyle de gururlanacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kovaya büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir gerilim içinde olabilirsiniz.

Rüyada kovaya büyük abdest yapmak kapanan bütün kapıların açılacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, çok iyi işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla büyük abdest yapmak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına yapmak işsizin iş bulacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdestini üzerine yapmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada klozete büyük abdest yapmak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine yorulur.

Rüyada halıya büyük abdestini yapmak haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini eve yapmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments