Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından büyük abdest yapmak

Rüyada ağzından büyük abdest yapmak

Rüyada ağzından büyük abdest yapmak bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzından büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizin fazla üzerine gitmemelisiniz.

Rüyada ağzından büyük abdest yapmak başarının ve mutluluğun geleceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına yorulur.

Rüyada büyük abdestini yapmak ve temizlemek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada büyük abdesti tuvalete yapmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık alanda büyük abdest yapmak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla büyük abdest yapmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sokağa büyük abdest yapmak yeni duygular tadacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada tuvalete büyük abdestini yapmak gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çözümlere kavuşacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments