Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün evlerin yıkıldığını görmek

Rüyada bütün evlerin yıkıldığını görmek

Rüyada bütün evlerin yıkıldığını görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada bütün evlerin yıkıldığını gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya başarılı olmak istediğiniz konulara özel yaşamınızı veya kişisel konuları karıştırmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada bütün evlerin yıkıldığını görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bütün evlerin yandığını görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin sallandığını görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işarettir.

Rüyada bütün dişlerini görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, saygınlık kazanacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bütün yıldızların kaydığını görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine rivayet eder.

Rüyada bütün ay görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına yorulur.

Rüyada bütün parayı harcamak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, maddi olarak zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bütün ailesini görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments