Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün aile görmek

Rüyada bütün aile görmek

Rüyada bütün aile görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün aile gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde diğer kişilerin sorunlarına veya yaşadıkları olaylara dikkatli yaklaşmanız gerekebilir.

Rüyada bütün ailenin öldüğünü görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına tabir olunur.

Rüyada bütün ailesinin öldüğünü görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, geçim derdinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada bütün aileyi bir arada görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye delalet eder.

Rüyada bütün ailesini görmek işinden uzaklaşacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada bütün aile görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına inanılır.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada bütün ölüleri görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bütün koyun eti görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, mali olarak küçüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments