Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün dişlerin döküldüğünü görmek

Rüyada bütün dişlerin döküldüğünü görmek

Rüyada bütün dişlerin döküldüğünü görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bütün dişlerin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı terslikler gelişebilir.

Rüyada bütün dişlerin dökülmesini görmek her şeyin ters gideceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, maddi anlamda rahatlamaya rivayet eder.

Rüyada bütün dişleri çektirmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada bütün dişlerinin çıktığını görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin kırıldığını görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, ağız tadının kaçacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bütün dişlerini görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, zenginlik içinde olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada bütün dişleri dökülmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, iş hayatında rahat edileceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments