Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün tavuk görmek

Rüyada bütün tavuk görmek

Rüyada bütün tavuk görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, helal rızık yiyeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bütün tavuk gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketlerden kaçının.

Rüyada bütün çiğ tavuk görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada bütün tavuk yemek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bütün tavuk görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş bütün tavuk görmek mutluluğunun daim olacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bütün dişleri dökülmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak çalışkan bir kişi olunacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına delalettir.

Rüyada bütün meyveleri görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bütün yıldızların kaydığını görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments