Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün karpuz görmek

Rüyada bütün karpuz görmek

Rüyada bütün karpuz görmek günlerinin güzelleşeceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada bütün karpuz gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenmeli bir süre için başkalarına güvenerek hareket etmekten sakınmalısınız.

Rüyada bütün karpuz görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, maddi çıkmazların biteceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bütün ölüleri görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada bütün dişleri çektirmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, çalışmalarının beğenileceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bütün ekmek yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet eder.

Rüyada bütün yıldızların kaydığını görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işaret eder.

Rüyada bütün akrabaları bir arada görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalettir.

Rüyada bütün dişlerinin çıktığını görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına işaret eder.

Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments