Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün dişleri çektirmek

Rüyada bütün dişleri çektirmek

Rüyada bütün dişleri çektirmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, endişeli durumların son bulacağına, yollarının açılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada bütün dişleri çektirmek gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızdaki ilişkilerinize farklı şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada bütün dişleri çektirmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına inanılır.

Rüyada bütün dişlerin dökülmesini görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek işlerinin aksayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin çıktığını görmek kaybettiği şeyi bulmasına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, eşine değerli hediyeler alacağına işarettir.

Rüyada bütün dişlerin sallandığını görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, neşeleneceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına yorulur.

Rüyada bütün dişlerinin sallandığını görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bütün dişlerin döküldüğünü görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine delalet eder.

Rüyada bütün dişleri dökülmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, başarısının yükseleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments