Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün evlerin yandığını görmek

Rüyada bütün evlerin yandığını görmek

Rüyada bütün evlerin yandığını görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine inanılır.

Rüyada bütün evlerin yandığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız iyice yükseliyor veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda hoş gelişmelere açıksınız.

Rüyada bütün evlerin yandığını görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada bütün evlerin yıkıldığını görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada bütün ölülerin dirildiğini görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bütün sevdiklerini görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına yorulur.

Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, gelişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek çok farklı bir kişi olacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bütün para almak kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bütün et görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments