Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün para almak

Rüyada bütün para almak

Rüyada bütün para almak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, onu borçtan kurtaracağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bütün para almak gördüyseniz:

  • Sizi iyi şeyler yapmanız için ikna etmeye çalışan kişi sayısı artabilir.

Rüyada bütün parayı harcamak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına rivayet eder.

Rüyada bütün kağıt para görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada bütün para almak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, güzel işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada bütün para saymak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, işlerin daha kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada bütün para vermek mutlu zamanlar geçireceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir sürece girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bütün dişlerin sallandığını görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına inanılır.

Rüyada bütün dişleri dökülmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada bütün sureleri okumak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, seyahatlere katılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments