Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek

Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek

Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, oldukça uzun bir yolculuğa delalet eder.

Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyin.

Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine inanılır.

Rüyada ön dişlerin çürüdüğünü görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişlerinin çürüdüğünü görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada diş etinin çürüdüğünü görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, sağlık içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının dişlerinin çürüdüğünü görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına rivayet eder.

Rüyada diş çürüdüğünü görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada ön dişlerinin çürüdüğünü görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerimin çürüdüğünü görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hayırlı işlere imza atacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments