Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün ekmek

Rüyada bütün ekmek

Rüyada bütün ekmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bütün ekmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, bilgilerinizi veya sırlarınızı paylaşmanız durumunda işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bütün ekmek yemek zayıflayacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bütün ekmek kötü günlerin biteceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bütün dişlerin sallandığını görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada bütün para almak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, helal kazanca sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada bütün yumurta görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bütün çiğ tavuk görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, müjdeli bir haber alacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bütün ölüleri görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin sallandığını görmek neşesinin de yerine geleceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments