Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün dişlerin sallandığını görmek

Rüyada bütün dişlerin sallandığını görmek

Rüyada bütün dişlerin sallandığını görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, hastalığının düzeleceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bütün dişlerin sallandığını gördüyseniz:

  • Gelecekte benzer olaylar yaşamamak için tecrübelerinizden ders çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada bütün dişlerinin sallandığını görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada bütün dişlerin sallandığını görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, insanlara öncülük edeceğine, rahat bir hayata sahip olmaya inanılır.

Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü görmek girişimlerde bulunacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, güzel günlerle tanışılacağına işarettir.

Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, iyi şeyler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek sorunları başarıyla çözmeye, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına inanılır.

Rüyada bütün dişlerini görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada bütün dişlerin dökülmesini görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin çıktığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments