Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün yumurta görmek

Rüyada bütün yumurta görmek

Rüyada bütün yumurta görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada bütün yumurta gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklara karşı açık olacaksınız.

Rüyada bütün yumurta görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada bütün meyveleri görmek üzüntülerini bölüşeceğine, hırsızlık yapacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada bütün ailenin öldüğünü görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalet eder.

Rüyada bütün parayı harcamak geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Rüyada bütün hayvanları görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bütün aileyi bir arada görmek yüceltileceği sözler duyacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada bütün dişlerin dökülmesini görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments